Πολιτική

Τέρενς Κουίκ: "Oι ΑΝΕΛ θα πάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους"

Τέρενς Κουίκ: "Oι ΑΝΕΛ θα πάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους"
Ο Τέρενς Κουίκ έσπευσε να αδειάσει τον αντιπρόεδρο του κόμματος, λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ θα πάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το τέλος.

"Θα βαδίσουμε μέχρι τέλους και από εκεί και πέρα όταν έρθει η συμφωνία, θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε" δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, απαντώντας στον Παναγιώτη Σγουρίδη. " Δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο κ.Σγουρίδης να διατυπώσει τέτοια άποψη", σχολίασε ο Τ. Κουίκ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

 

Ερωτηθείς για το αν οι ΑΝΕΛ σκοπεύουν να παραμείνουν στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της θητείας της, ασχέτως της συμφωνίας για το Σκοπιανό, ο Τ. Κουίκ απάντησε «Βεβαίως, δε θα διευκολύνουμε εκείνους που είναι φορτωμένοι με όλες τα ανομήματα του παρελθόντος να έρθουν στην εξουσία για να κουκουλώσουν ό,τι κάνανε και να ζητήσουν την ασυλία. Θα πάμε μέχρι τέλους και θα παρακαλέσω τη Δικαιοσύνη να επισπεύδει τις υποθέσεις που χειρίζεται. Τρέξτε όσο μπορείτε, βεβαίως γνωρίζω ότι είναι λίγοι».

Αναφορικά με τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε ότι είναι ένα τριχοτομημένο κόμμα που έκανε πρόταση μομφής για εσωτερική κατανάλωση και στοχεύοντας και στους ΑΝΕΛ, ενώ υπογράμμισε ότι στη ΝΔ στην πραγματικότητα τρίβουν τα χέρια τους που άλλοι περνούν τη συμφωνία για το Μακεδονικό.