Πολιτική

Θεοδωράκης: Θετική ψήφος στη συμφωνία των Πρεσπών δεν σημαίνει ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Θεοδωράκης: Θετική ψήφος στη συμφωνία των Πρεσπών δεν σημαίνει ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Οξεία κριτική στους βουλευτές που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση άσκησε απο το βήμα της Βουλής, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Οι 4 απο τους 6 βουλευτές που είδαν ξαφνικά το Συριζαικο φώς, τώρα κρύβονται και δεν μιλούν. Αρνούνται να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό και στους ψηφοφόρους τους, τι είναι αυτό που τους κάνει να συντάσσονται χωρίς όρους με την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά. «Υπάρχουν βουλευτές που έχουν δωθεί απο τον κ. Καμμένο με «υποσχετική» στην κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι θετική ψήφο στην κυβέρνηση ταυτόχρονα σημαίνει και θετική ψήφο στην Συμφωνία των Πρεσπών ενώ αντίθετα η υπερψήφιση των Πρεσπών δεν σημαίνει και ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

«Είμαστε απέναντι από τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε. Ο Στ. Θεοδώρακης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει «σχολή κωλοτούμπας» και σε αυτό έχει παρασύρει και τους αντιπάλους της. «Οι αποστασίες των ημερών έκαναν ακόμα πιο τοξική την ατμόσαφαιρα» δήλωσε επαναλαμβάνοντας την θέση του Ποταμίου για την εθνική συνενόηση και την σύσταση εθνικού συμβουλίου.