Πολιτική

Βελόπουλος σε Μητσοτάκη: «Μας έκοψες το τσιγάρο και έπεσε ο τζίρος»

Photo: Eurokinissi Photo: Eurokinissi
Χιούμορ με τον αντικαπνιστικό νόμο έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Τι του απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μια μικρή καθυστέρηση λίγο μετά τις 17.15 ο πρωθυπουργός Κυριιάκος Μητσοτάκης, δέχθηκε στο γραφείο του στη Βουλή τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το πρόσφατο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ευδιάθετος, μπροστά στους δημοσιογράφους, θέλησε να κάνει χιούμορ με αιχμές για τον αντικαπνιστικό νόμο, λέγοντας ότι «η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο» και επισημαίνοντας πως «οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα». Ωστόσο ο πρωθυπουργός τού απάντησε πως «οι καταστηματάρχες δεν κάνουν παράπονα γιατί ξέρουν πως ο νόμος ισχύει για όλους» και οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν για να ξεκινήσει η κατ' ιδίαν ενημέρωση.

5001642

Όλος ο διάλογος

Βελόπουλος: Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο.

Μητσοτακης: Βλέπω μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους δημοσιογράφους το απόγευμα

Βελοπουλος: Πώς ήταν η Αμερική;

Μητσοτάκης: Εντατικό, διήμερο

Βελόπουλος: Τώρα που μας έκοψες το τσιγάρο θα πέσει ο τζίρος, οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα. Τον καταψήφισα αλλά βγαίνω εξω

Μητσοτάκης: Καλό είναι να εφαρμόζουμε το νόμο ακόμα και αν τον καταψηφίσαμε.

Ο κύκλος των σημερινών συναντήσεων θα κλείσει με την ενημέρωση από τον πρωθυπουργό του επικεφαλής του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης του κ. Βελόπουλου.