Πολιτική

Πένθος για τη Φώφη Γεννηματά: «Μαύρη» η πρόσοψη των γραφείων του ΚΙΝΑΛ, μεσίστια η σημαία (βίντεο)

Πένθος για τη Φώφη Γεννηματά: «Μαύρη» η πρόσοψη των γραφείων του ΚΙΝΑΛ, μεσίστια η σημαία (βίντεο)
Ένα βαρύ πέπλο πένθους έχει απλωθεί στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ καθώς στελέχη και μέλη του κόμματος είναι συντετριμμένα από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά, σπεύδουν στελέχη του κόμματος.

Η ελληνική σημαία είναι μεσίστρια στα γραφεία του κόμματος από νωρίς το μεσημέρι ενώ στην πρόσοψη του κτηρίου έχει απλωθεί μια μαύρη λωρίδα, δέκα μέτρων, ως ένδειξη πένθους.

Επίσης, το κλίμα οδύνης είναι έντονο και από την είσοδο των γραφείων. Εκεί όπου στελέχη του ΚΙΝΑΛ έχουν αφήσει λουλούδια στη μ΄νήμη της προέδρου του κόμματος ενώ μια μεγάλη φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά είναι επάνω στο γραφείο της εισόδου.

kinal 2

Π. Βλάχος: Χάθηκε ένας μοναδικός άνθρωπος

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος. «Χάθηκε ένας μοναδικός άνθρωπος ο οποίος πρόσφερε στην παράταξη και στην πατρίδα με την εντιμότητα του την ευαισθησία την αγάπη που έχτισε με το λαϊκό κόσμο και θεωρώ ότι είναι μονόδρομος πλεον για όλους εμάς στο ΠΑΣΟΚ να συνεχίσουμε το έργο της», τόνισε.

Σε ανάλογο μήκος κύματος ΄ήταν και η δήλωση του Γιώργου Πεταλωτή. «Είναι δύσκολες στιγμές για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, η Φωφη αποτελούσε πρότυπο αγώνα και ήθους και αφήνει πίσω της μια παρακαταθήκη ανθρωπιάς. Πι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για όλους», ανέφερε ο πρώην υπουργός.