Πολιτική

Ανατριχίλα στην Κρήτη με νέα στοιχεία για τον βιασμό ανήλικης από τον σύζυγο της αδελφής της

Ανατριχίλα στην Κρήτη με νέα στοιχεία για τον βιασμό ανήλικης από τον σύζυγο της αδελφής της
Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό μιας ανήλικης από τον σύζυγο της αδελφής, στην Κρήτη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η ανήλικη που ζει για χρόνια με τον εφιάλτη του βιασμού της, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει αρχικά στη δασκάλα της, η οποία κίνησε τις διαδικασίες. Το παιδί υποστηρίζει στην καταγγελία του, πως για τέσσερα χρόνια ζούσε ένα μαρτύριο και κατονομάζει ως δράστη, τον σύζυγο της αδερφής της.

Η απίστευτη αυτή υπόθεση βιασμού έφτασε στα γραφεία της Ασφάλειας Ηρακλείου, που ολοκλήρωσε το προανακριτικό της έργο και στέλνει τον 40χρονο μεθαύριο, Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι βίαζε το μικρό κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των 7 ως τα 11 χρόνια για περισσότερες από 10 φορές πίσω από την πλάτη της αδελφής της, που ήταν και η σύζυγος του κατηγορουμένου!

Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι αθώος ωστόσο στην αστυνομία θεωρούν ως βάσιμη την καταγγελία για αυτό και άλλωστε τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα που άσκησε τη βαρύτατη των διώξεων. Η καταγγελία έγινε την Παρασκευή και αφού ασκήθηκε η δίωξη πήρε η υπόθεση τη δικαστική οδό.

Όπως αναφέρουν νεότερα στοιχεία του cretapost.gr, ο 45χρονος συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι Aρχές στο σπίτι του όπου και βρέθηκαν όπλα. Ο ίδιος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για την υπόθεση ασέλγειας και κακοποίησης της ανήλικης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο εισαγγελέας την περασμένη Παρασκευή άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 45χρονου για βιασμό, ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη.