Πολιτική

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συλλυπητήρια από την ΠτΔ και τον πρωθυπουργό

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συλλυπητήρια από την ΠτΔ και τον πρωθυπουργό
Τα θερμά της συλλυπητήρια απηύθυναν η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον θάνατο της Βασιλίσσης Ελισάβετ .

Συλλυπητήρια Κ. Σακελλαροπούλου για τον θάνατο της Βασιλίσσης Ελισάβετ - «Σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου»

Εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στον βρετανικό λαό, εκφράζει για την απώλεια της Βασιλίσσης Ελισάβετ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την ανάρτησή της στο Twitter. Η βασιλεία της Βασιλίσσης Ελισάβετ σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τονίζει ότι υπήρξε πραγματικός πυλώνας της χώρας της και έχει ανταμειφθεί με αγάπη και σεβασμό. «Θα λείψει» καταλήγει στην ανάρτησή της.

{https://twitter.com/presidencygr/status/1567935723080413185?s=46&t=wF1LKjTXTz53B39zZFDmGQ}

Τη λύπη του για τον θάνατο της Βασιλίσσης Ελισάβετ Β' εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης- "Εξαιρετική η πολυετής υπηρεσία της"

Την βαθιά του λύπη για τον θάνατο της Βασιλίσσης Ελισάβετ Β' εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την ανάρτησή του στα αγγλικά στο twitter.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο της Αυτής της Μεγαλειότητας Βασιλίσσης Ελισάβετ Β'. Το καθήκον, η υπηρεσία και η αφοσίωση που επέδειξε καθ' όλη τη διάρκεια της βασιλείας της δεν ήταν απλώς υποδειγματικά αλλά εξαιρετικά".

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1567938109878173696?s=20&t=zKJgVALyBxIFTCFt-XZKvA}