Πολιτική

Νέο «χτύπημα» Τατσόπουλου στην Αριστερά... με ψυχαναλυτική διάθεση

Νέο «χτύπημα» Τατσόπουλου στην Αριστερά... με ψυχαναλυτική διάθεση Φωτογραφία: Eurokinissi
Με τον γνωστό του δηκτικό τρόπο ο Πέτρος Τατσόπουλος έριξε εκ νέου τα καρφιά του στην Αριστερά στους «πλάμπλουτους» διεκδικητές αξιωμάτων, Στέφανο Κασσελάκη και Πέτρο Κόκκαλη, διαπιστώνοντας ότι το φαινόμενο χρήζει... ψυχανάλυσης.

«Χρειάζεται ψυχανάλυση, ότι αυτή τη στιγμή διεκδικούν τον χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς δύο του πάμπλουτοι»,  σχολίασε ο γνωστός  συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και στον Πέτρο Κόκκαλη που εσχάτως εμφανίζεται μπροστάρης πολιτικού φορέα. «Αυτό είναι για άλλες ειδικότητες να εξηγηθεί, για άλλες ειδικότητες όχι της πολιτικής» συμπλήρωσε.

«Δεν εξομοιώνω τον Κόκκαλη, έχει μια πορεία, αλλά μου φαίνεται παράδοξο ότι δυο πολύ πλούσιοι άνθρωποι διεκδικούν τα ιμάτια της ριζοσπαστικής αριστεράς», σημείωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Έτσι σύμφωνα με τον κ. Τατσόπουλο μάλλον υπάρχει κάποιο οικονομικό πλαφόν για να να ανήκει κάποιος στην αριστερά και αν κάποιος το ξεπερνάει, δηλώνοντας αριστερός, χρήζει βοήθειας ειδικού ψυχαναλυτή.

Καλό είναι όλα αυτά να μην συγχεόνται πόσο μάλλον σε μια περίοδο που πολλοί άνθρωποι συμβουλεύονται ψυχολόγους και ψυχιάτρους υποφέροντας πραγματικά από τα προβλήματα που πάσχουν.