Πολιτική

Μύδροι Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Μόνο εσύ έχεις αμφισβητήσει την προεδρία σου

Μύδροι Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Μόνο εσύ έχεις αμφισβητήσει την προεδρία σου
Βόμβες Σπίρτζη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κατά του προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη - «Πρόεδρε εσύ υπονομεύεις τον εαυτό σου» είπε από το βήμα της ΚΕ.

Άνω κάτω έκανε την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης. Όπως είπε πρώτη φορά θα παρακολουθήσει τη ρευστοποίηση κόμματος εν λειτουργία και κατηγορώντας τον πρόεδρο του για υποκρισία όταν μιλά για άμεση δημοκρατία αλλά αρνείται το εσωκομματικό δημοψήφισμα.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος όταν αποδοκιμάστηκε από μέρος του σώματος έκανε λόγο για δολοφονίες χαρακτήρων, ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να δώσει στη δημοσιότητα ποιοι μισθοδοτούνται από το κόμμα κι αναρωτήθηκε γιατί δεν είπε τίποτα για τα "μαύρα" χρήματα και την υπονόμευση από τον Αλέξη Τσίπρα.

Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον Βαγγέλη Αποστολάκη του είπε πως θα έπρεπε να είχε εξηγήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όταν ταξίδεψαν στη Μακρόνησο γιατί «πολέμησαν οι παππούδες μας, για να λέμε ελεύθερα την πολιτική μας άποψη, όσους τραμπουκισμούς και χουλιγκανισμούς κι αν υποστούμε».

Κατηγόρησε, μάλιστα, τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας για επιλεκτική ευαισθησία, αλλά και τον αδελφό του προέδρου και τα "τρολ" του Στέφανου Κασσελάκη.

«Μόνο εσύ έχεις αμφισβητήσει την προεδρία σου. Θα συνεχίσω να λέω όσα πιστεύω», κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη ο κ. Σπίρτζης.

{https://www.youtube.com/watch?v=Na1U3TFRDPI}