Πολιτική

Τα σχέδια Κασσελάκη αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές

Τα σχέδια Κασσελάκη αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές Φωτογραφία: Eurokinissi
Βέβαιος εμφανίστηκε εκ νέου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά του κόμματος του στις ευρωεκλογές... αποκαλύπτοντας αυτή τη φο΄ρά και το επόμενο βήμα του σε περίπτωση ήττας.

Αποκαλύπτικότατος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε μεσημεριανή εκπομπή σαββατοκύριακου για τα κρίσιμα πολιτικά βήματα που προτίθεται να ακολουθήσει με διακύβευμα πάντα την κατάταξη του κόμματος στις επικειμενες ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Ειδικότερα, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγαλώσει τον τελευταίο μήνα και γι αυτό πιστεύει πως θα κερδίσει τις ευρωεκλογές. Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση τι θα κάνει αν τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χαμηλά ποσοστά είπε πώς θα παραμείνει πρόεδρος τους κόμματος και θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός.

Απαντώντας αν έχει μικρύνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση στελεχών αλλά και με τη δημιουργία της Νέας Αριστεράς είπε «δεν ισχύει ότι δεν έχει πολύ κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ. Ηδη τα νέα νέα μέλη έχουν αυξηθεί σημαντικά. Το κόμμα έχει μεγαλώσει τον τελευταίο μήνα και γι αυτό πιστεύω πως θα κερδίσουμε τις Ευρωεκλογές».

Για τις αποχωρήσεις είπε πως «ανήκουν στο παρελθόν και ο καθένας θα κριθεί για τις επιλογές του. Η Νέα Αριστερά ανήκει στο παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ. Καλή η καινούργια πνοή αλλά πιστεύω ότι κάνουμε νέες τομές που θα αποδώσουν. Εχω πει ως στο επικρατείας 5 από τα 15 άτομα θα είναι από τη νεολαία μας και θα τα επιλέξει η νεολαία η ίδια».