Πολιτική

Διμέτωπη επίθεση ΠΑΣΟΚ εναντίον Καραμανλή-Μητσοτάκη, αλλά και Σπίρτζη

Διμέτωπη επίθεση ΠΑΣΟΚ εναντίον Καραμανλή-Μητσοτάκη, αλλά και Σπίρτζη Φωτογραφία: EUROKINISSI
Διμέτωπη επίθεση εναντίον, τόσο του Κώστα Καραμανλή και του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και του Χρήστου Σπίρτζη, εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με δήλωση την οποία έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θανάσης Γλαβίνας.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Γλαβίνας εκτιμά ότι οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, ο οποίος ανέφερε ότι, αν ήταν στη θέση του Κώστα Καραμανλή, δεν θα έθετε υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές, εκθέτουν το ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ενέκρινε την υποψηφιότητα του. Παράλληλα, επιτίθεται στον Χρήστο Σπίρτζη για την επιχειρηματολογία του σχετικά με το ότι η υλοποίηση της σύμβασης 717 δεν αποτέλεσε τη βασικότερη αιτία του δυστυχήματος.

Ολόκληρη η δήλωση του Θανάση Γλαβίνα

Οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης δεν εκθέτουν μόνο τον κ. Καραμανλή αλλά πρωτίστως τον Πρωθυπουργό, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας λίγους μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Δυστυχώς κάποιοι, όπως ο κ. Σπίρτζης, δεν διστάζουν να υπηρετήσουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης αποσυνδέοντας τη σύμβαση 717 από τα αίτια της τραγωδίας, δίνοντας έτσι άλλοθι σε όσους πασχίζουν για συγκάλυψη.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι ο αγώνας για δικαίωση θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.