Πολιτική

Κασσελάκης για Καραμανλή: «Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση»

Intime Intime
Παρέμβαση για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με μία ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο Κώστας Καραμανλής κατά την ομιλία του, τη δεύτερη μέρα της συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή το δυστύχημα των Τεμπών.

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε». Το παρατεταμένο όμως χειροκρότημα όλων των βουλευτών της ΝΔ δείχνει το συνολικό πολιτικό τους μέγεθος. Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση. Είναι πλέον συνυπεύθυνο» έγραψε στο X ο Στέφανος Κασσελάκης, στον αόηχο της συζήτησης στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι στο βήμα ανέβηκε νωρίτερα και ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως «δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι, δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία».

«Ήταν πολλά τα μοιραία λάθη, όχι ένα δυστυχώς. Δεν είναι θεωρία ότι η μοιραία νύχτα υπήρξε συσσώρευση λαθών» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ενώ υπογράμμισε πως «είπαν και λένε ακόμα ότι δήθεν θέλω την έδρα για να έχω βουλευτική ασυλία. Ενώ ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καμιά βουλευτική ασυλία δεν έχω για τα Τέμπη. Το θέμα των Τεμπών θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουμε ότι υπάγεται στο άρθρο 86 του Συντάγματος. Είτε ήμουν βουλευτής σήμερα, είτε δεν ήμουν, τίποτα δεν θα άλλαζε», σημείωσε.

{https://twitter.com/skasselakis/status/1773072050569052504}

NETWORK