Πολιτική

Κιλκίς: Ο Κασσελάκης πέρασε από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ, υπέγραψε καπελάκι

Κιλκίς: Ο Κασσελάκης πέρασε από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ, υπέγραψε καπελάκι Φωτογραφία: ΣΥΡΙΖΑ
«Απόλυτα σωστός και τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το Κιλκίς επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις ευρωεκλογές 2024.

«Εδώ από το Κιλκίς που είχα βγάλει ένα βίντεο – μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών, έναν πατριωτισμό που σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας πως ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και είναι απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι καπηλεύθηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της», συμπλήρωσε.

stefanos-kasselakis1_a2304.jpg

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο Κιλκίς, κάποια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης πλησίασε εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί ευχήθηκε «καλό αγώνα» για του κόμμα τους στους παριστάμενους και να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός. Επίσης, υπέγραψε ένα καπελάκι του κόμματος που του έδωσαν.

stefanos-kasselakis3_2a197.jpg

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε στο κέντρο της πόλης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πέτρο Παππά και υποψήφιους βουλευτές, ενώ συνομίλησε με πολίτες.

Επίσης, συνάντησε τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο του Κιλκίς, Πασχάλη Μασούρα. Εκείνος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του νοσοκομείου, λέγοντας ότι οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι παλιές, του 1938 και του 1952, δεν υπάρχει ΜΕΘ, ο αξονικός τομογράφος συχνά είναι χαλασμένος, κλινικές υπολειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού. Επίσης, έθεσε το αίτημα για ανέγερση νέου νοσοκομείου.

stefanos-kasselakis2_f395f.jpg