Πολιτική

Νέα Αριστερά: Στις ευρωεκλογές όποιος ψηφίζει ΝΔ ψηφίζει την ευρωομάδα που βρίσκεται και το VMRO

Νέα Αριστερά: Στις ευρωεκλογές όποιος ψηφίζει ΝΔ ψηφίζει την ευρωομάδα που βρίσκεται και το VMRO Φωτογραφία: Eurokinissi
Τόσο καιρό δεν τα φέρνουν και έχουν συμβάλει μαζί με τους ακροδεξιούς του VMRO να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που είμαστε, τονίζει η Νέα Αριστερά αναφερόμενη στη στάση της ΝΔ απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών

Τα βέλη κατά του Μάκη Βορίδη εκτοξεύει η Νέα Αριστερά με αφορμή σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης για μια ακόμα ημέρα επιβεβαιώνει τη δειλία και τη μικροκομματική λογική της Νέας Δημοκρατίας στην εξωτερική πολιτική. Δήλωσε ότι δεν θα φέρει η κυβέρνηση τα μνημόνια συνεργασίας δήθεν για λόγους πίεσης προς την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ στην πραγματικότητα σκέφτονται τι θα τους πει η Ακροδεξιά», τονίζει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωσή της.

«Δεν υπάρχει κανένας μοχλός πίεσης. Τόσο καιρό δεν τα φέρνουν και έχουν συμβάλει μαζί με τους ακροδεξιούς του VMRO να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που είμαστε. Άλλωστε στις ευρωεκλογές όποιος ψηφίζει ΝΔ ψηφίζει την ευρωομάδα που βρίσκεται και το εθνικιστικό VMRO. Τους καλούμε στην κυβέρνηση να σοβαρευτούν, να σταματήσουν να υποτάσσουν την εξωτερική πολιτική στο κομματικό τους συμφέρον και να εργαστούν με θετικό τρόπο υπέρ της συνεργασίας, της καλής γειτονίας και της φιλίας με τη Βόρεια Μακεδονία», καταλήγει η ανακοίνωση.