Πολιτική

Ο Κασσελάκης καλεί τον Μητσοτάκη να καταθέσουν αύριο και οι δύο τα πόθεν έσχες τους για το 2023

Ο Κασσελάκης καλεί τον Μητσοτάκη να καταθέσουν αύριο και οι δύο τα πόθεν έσχες τους για το 2023 Φωτογραφία: INTIME/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Σφοδρή επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του.

«Δείτε τι είπε ο πρωθυπουργός για τα κατασκευασμένα και τα και τα ελλιπή πόθεν έσχες του από τα οποία λείπουν: 1) το σπίτι του Βολταίρου, 2) οι offshore των Paradise Papers, 3) το πώς αποκτάς 39 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή» αναφέρει σε βίντεο που ανάρτησε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Έχουν ελεγχθεί και αρχειοθετηθεί σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας δηλώσεις του Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Έχουν αρχειοθετηθεί»! Τι σας θυμίζει η φράση; Όλα τα μεγάλα σκάνδαλα στην Ελλάδα έχουν αρχειοθετηθεί. Όλοι οι υπουργοί της μίζας έχουν αρχειοθετηθεί. Όλες οι κυβερνήσεις που κατασπατάλησαν τον δημόσιο πλούτο έχουν αρχειοθετηθεί. Ο Κώστας Καραμανλής έχει αρχειοθετηθεί. Το έγκλημα των Τεμπών προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αρχειοθετηθεί» συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχολιάζει ακόμα, ότι «εμείς θα παλέψουμε για μία δικαιοσύνη που δε θα αρχειοθετεί τους ισχυρούς και θα καταδικάζει τους απλούς πολίτες. Χθες παρουσίασα όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία για το 2023. Σε excel, αναγκαστικά, γιατί η πλατφόρμα είναι κλειστή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει λέγοντας πως είναι ο μόνος πολιτικός που έχει δημοσιοποιήσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία για το 2023 ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει το ίδιο.

«Καλώ τον πρωθυπουργό, που έχει να καταθέσει πόθεν έσχες από το 2021, να κάνει το ίδιο ή ακόμα καλύτερα: Να ανοίξει τώρα την ηλεκτρονική πλατφόρμα και να πάμε αύριο το πρωί να καταθέσουμε και οι δύο τα πόθεν έσχες μας για το 2023. Γιατί δεν την ανοίγει; Τι συμβαίνει; Πόσα να έχουν γίνει τα 39 του ακίνητα;» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Καταλήγει στο βίντεο λέγοντας πως «όλα στο φως σημαίνει όλα στο φως για όλους μας. Αλλά πρωτίστως γι’ αυτόν που κυβερνά τη χώρα».

{https://www.instagram.com/reel/C7y2mgrI2O5/?igsh=ZGd2NmQ1MHkyZWVx}