Πολιτική

Τσακαλώτος για Γάζα: «Ο βομβαρδισμός σχολείου είναι πράξη αυτοάμυνας; Θα σας θυμόμαστε κ. Μητσοτάκη.»

Τσακαλώτος για Γάζα: «Ο βομβαρδισμός σχολείου είναι πράξη αυτοάμυνας; Θα σας θυμόμαστε κ. Μητσοτάκη.» Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά Μητσοτάκη για τον νέο βομβαρδισμό του Ισραήλ.

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη στήριξη στο Ισραήλ εξαπέλυσε με ανάρτησή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά την επίθεση σε σχολείο στη Γάζα.

Με τον τίτλο «ο κ. Μητσοτάκης και οι "ανθρώπινες απώλειες"» ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προειδοποιεί πως «Κ. Μητσοτάκη, όταν θα έχει τελειώσει ο πόλεμος στη Γάζα θα θυμόμαστε. »Θα θυμόμαστε τους γιατρούς που μίλησαν για γενοκτονία, τους δικαστές των διεθνών δικαστηρίων που στάθηκαν στο ύψος τους παρά το bulling της κυβέρνησης του Ισραήλ, τα κράτη που αναγνώρισαν το κράτος της Παλαιστίνης, θα θυμόμαστε πολλούς και πολλές και θα ελπίζουμε και θα συνεχίζουμε να πολεμάμε για το δίκιο του λαού της Παλαιστίνης».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συνεχίζει στην ανάρτησή του λέγοντας πως «αλλά θα θυμόμαστε και αυτούς που δεν έκαναν απολύτως τίποτα μπροστά σε μια γενοκτονία. Εσάς κ. Μητσοτάκη που μας είπατε στην αρχή ότι είστε με το Ισραήλ αλλά ελπίζετε ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες ανθρώπινες απώλειες. Σήμερα δολοφονήθηκαν κι άλλα παιδάκια σε σχολείο. Δεν είναι ακόμη αρκετές οι "απώλειες"; Ο βομβαρδισμός σχολείου είναι πράξη αυτοάμυνας; Αλήθεια τώρα; Θα σας θυμόμαστε κ. Μητσοτάκη».

{https://www.facebook.com/tsakalotos.euclid/posts/pfbid0jBZpvuZtYrrrrhEupPNXE3GYR7WBJkYLoiqGZ2cz2PBxd1JToGC6SxW567y3RXSEl}