Πολιτική

Η αντίδραση Μαξίμου στο «ραντεβού» Σαμαρά - Καραμανλή

Η αντίδραση Μαξίμου στο «ραντεβού» Σαμαρά - Καραμανλή Φωτογραφία: Eurokinissi
Ποτέ άλλοτε οι δυο τους, ως πρώην πρωθυπουργοί, δεν έχουν μιλήσει από κοινού σε εκδήλωση

«Μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία και μία πάρα πολύ καλή πρωτοβουλία», χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την επικείμενη κοινή παρουσία και ομιλία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή».

Οπως έγραψε νωρίτερα ο Βασίλης Σκουρής στα Παιχνίδια Εξουσίας, ποτέ άλλοτε οι δυο τους, ως πρώην πρωθυπουργοί, δεν έχουν μιλήσει από κοινού σε εκδήλωση, ενώ φανερό είναι και πως μεταξύ των δύο υπήρξε επικοινωνία και συζήτηση για τη σκοπιμότητα και τα μηνύματα που θα αποστείλουν.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό - και σας μιλώ και σαν ένας άνθρωπος που είναι από τότε που θυμάται τον εαυτό του στη ΝΔ- να ακούσουμε τους δύο πρώην προέδρους της ΝΔ, δύο πρώην πρωθυπουργούς. Κάθε φορά είναι μία καλή ευκαιρία να ακούσουμε με προσοχή τις τοποθετήσεις τους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια του briefing.

«Άρα, μόνο θετικά μπορεί κανείς να υποδεχθεί - είτε είναι διαχρονικά στη ΝΔ όπως εγώ, είτε στηρίζει τα τελευταία χρόνια, είτε είναι εν πάσει περιπτώσει ενεργός πολίτης- τις απόψεις και τις τοποθετήσεις δύο ανθρώπων οι οποίοι κράτησαν και μάλιστα σε δύσκολα χρόνια , το τιμόνι και της παράταξης και της χώρας», συμπλήρωσε.