«Αντιμητσοτακικό» μέτωπο: Εκδήλωση με ομιλητές Καραμανλή και Σαμαρά!

«Αντιμητσοτακικό» μέτωπο: Εκδήλωση με ομιλητές Καραμανλή και Σαμαρά! Φωτογραφία: Eurokinissi
Στο Πολεμικό Μουσείο, στο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη, την 1η Ιουλίου - Ποτέ άλλοτε δυο πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ δεν έχουν μιλήσει σε κοινή εκδήλωση.

Μια εκδήλωση με πολύ έντονο πολιτικό ενδιαφέρον πραγματοποιείται τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στο Πολεμικό Μουσείο: Δύο πρώην πρωθυπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, μιλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή».

Όπως είναι φανερό η εκδήλωση μόνο πολιτικά τυχαία δεν είναι. Ποτέ άλλοτε οι δυο τους, ως πρώην πρωθυπουργοί, δεν έχουν μιλήσει από κοινού σε εκδήλωση, ενώ φανερό είναι και πως μεταξύ των δύο υπήρξε επικοινωνία και συζήτηση για τη σκοπιμότητα και τα μηνύματα που θα αποστείλουν.

Το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη, άλλωστε, αναφέρεται στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, που βρίσκεται σε αντιδιαστολή με την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς διαφωνούν με τον πυρήνα της εξωτερικής πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, γεγονός που πρωτίστως θα διαμηνύσουν με τις ομιλίες τους!

Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση και η κοινή ομιλία των δύο πρώην πρωθυπουργών δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως μια εκδήλωση-μήνυμα στο μέγαρο Μαξίμου, πιθανόν και ως ένα αντικυβερνητικό μέτωπο.

Νεότερα προσεχώς...