Πολιτική

Προβάδισμα Δούκα έναντι Ανδρουλάκη σε δημοσκόπηση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Προβάδισμα Δούκα έναντι Ανδρουλάκη σε δημοσκόπηση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
«Ηττα» χαρακτηρίζεται τόσο από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ (63,3%) όσο και από τους υπόλοιπους (76,1%) το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για την πράσινη παράταξη

Να εκκινήσουν διαδικασίες για εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά το 72,2% των ψηφοφόρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Interview για το politic.gr, με τον Χάρη Δούκα να προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στη δημοτικότητα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση «σε περίπτωση εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ για εκλογή προέδρου, εσείς ποιον θα ψηφίζατε;», πρώτος στις προτιμήσεις έρχεται ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας με ποσοστό 21,5% αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, με 20,9%.

Τρίτος έρχεται ο Παύλος Γερουλάνος με 18,4% και τέταρτος ο Μανώλης Χριστοδουλάκης με 13,7%, ο οποίος ωστόσο δήλωσε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, βγαίνοντας ουσιαστικά από την κούρσα για την ηγεσία του κόμματος.

ekloges dimoskopisi 36eb9

doukas dimoskopisi b6eb5

«Ηττα» για ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

«Ηττα» χαρακτηρίζεται τόσο από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ (63,3%) όσο και από τους υπόλοιπους (76,1%) το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για την πράσινη παράταξη, καθώς το κόμμα δεν κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να πετύχει τον στόχο που το ίδιο είχε θέσει.

ekloges dimoskopisi2 a095f