Πολιτική

Ποια είναι η Νατάσα Πετρούλια, που της επιτέθηκε ο Πολάκης

Ποια είναι η Νατάσα Πετρούλια, που της επιτέθηκε ο Πολάκης
Βρέθηκε στο στόχαστρο του Πολάκη, στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η Νατάσα Πετρούλια είναι η συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία επιτέθηκε ο Παύλος Πολάκης, στο επεισόδιο που πυροδότησε ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε στη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για νομική σύμβουλο του υπουργού Υγείας. «Η κ. Πετρούλια βρισκόταν στην εργασία της, καθώς η δουλειά της είναι να ετοιμάζει τις νομοτεχνικές βελτιώσεις που θέλουμε ή όχι να εγκρίνουμε κατά την συνεδρίαση της επιτροπής», επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην ανάρτηση με την οποία καταδίκασε την επίθεση του Παύλου Πολάκη στη συνεργάτιδά του.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Παύλος Πολάκης ξαφνικά σταμάτησε την τοποθέτησή του και επιτέθηκε στη Νατάσα Πετρούλια.

«Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Ναι σε εσάς το λέω. Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας», της είπε αρχικά. «Μην το κάνετε αυτό, το έχετε ξανακάνει και είναι εκνευριστικό», συνέχισε ο Παύλος Πολάκης.

Ποια είναι η Νατάσα Πετρούλια

Η Νατάσα Πετρούλια είναι δικηγόρος, νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και μέλος του ΔΣΑ.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και έχει μάστερ διετούς φοίτησης στο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της ειδικεύεται σε υποθέσεις ποινικού- εμπορικού και διεθνούς εμπορικού δικαίου, ευρωπαϊκού δικαίου επιχειρήσεων και ευρωπαϊκού ποινικού δικαίου. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, ενώ από το 2009 έχει συνεργαστεί σε υποθέσεις κυρίως ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου επιχειρήσεων στο Λονδίνο.

Διετέλεσε μέλος του νομαρχιακού συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007, ενώ στο βιογραφικό της σημειώνει ότι στα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε ενεργό στέλεχος της ΠΑΣΠ.

Από το 2013 έως το 2015 ήταν μέλος- σύμβουλος της επιτροπής προμηθειών υγείας του αρμόδιου υπουργείου.

Είχε τον ρόλο συνεργάτη- συμβούλου, με αρμοδιότητα τη σύνταξη νομικών γνωμοδοτήσεων για θέματα προμηθειών και εγγυήσεων εξαγωγών και ήταν υπεύθυνη θεμάτων διοικητικής οργάνωσης στο γραφείου του υπουργού Ανάπτυξης – Εθνικής Οικονομίας και Εξωτερικών από το 2000 έως το 2002.