Πολιτική

Γερουλάνος από Πάτρα: «Απόλυτη ανάγκη η κυβερνητική αλλαγή, με υπογραφή ΠΑΣΟΚ»

Γερουλάνος από Πάτρα: «Απόλυτη ανάγκη η κυβερνητική αλλαγή, με υπογραφή ΠΑΣΟΚ» Φωτογραφία: Eurokinissi
Διευρυμένη σύσκεψη-συνάντηση με τον Σπύρο Σκιαδαρέση και δεκάδες στελέχη της περιφερειακής του παράταξης, είχε χθες στην Πάτρα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης ενημέρωσε, αναλυτικά, τον Παύλο Γερουλάνο για την Πάτρα, την Αχαΐα και όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε το σχέδιό του «Αναγέννηση», για την διοικητική και οικονομική μεταρρύθμιση της χώρας, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Δεν υπάρχει επιτελικό κράτος, υπάρχει υπερσυγκεντρωτικό κράτος. Και η ελληνική Περιφέρεια υποφέρει.

»Υπάρχει απόλυτη ανάγκη για κυβερνητική αλλαγή, με υπογραφή ΠΑΣΟΚ, για ένα νέο διοικητικό πρότυπο που θα βασίζεται στις τοπικές κοινωνίες και στην ομαδική δουλειά, αλλά και για ένα παραγωγικό πρότυπο που θα μεγαλώνει βιώσιμα την πίτα που παράγει η χώρα και θα τη διανέμει δίκαια σε όλους.

»Για αυτό, είναι κρίσιμο να βάλουμε ως στόχο, στους επόμενους 18 μήνες, όχι μόνο να κοιτάξουμε τον Μητσοτάκη στα μάτια, όχι μόνο να κινητοποιήσουμε τον κόσμο που περιμένει να δει το ΠΑΣΟΚ δυνατό, αλλά, να κερδίσουμε και τις επόμενες εκλογές».