Πολιτική

Γιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της κοινωνίας, σε περιδίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της κοινωνίας, σε περιδίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
«Με την υποψηφιότητα μου φιλοδοξώ να δώσω στο ΠΑΣΟΚ φυσιογνωμία κόμματος εξουσίας», δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Στη Δράμα και την Καβάλα συνέχισε η Νάντια Γιαννακοπούλου την περιοδεία της ενόψει των εκλογών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες είναι υποψήφια.

«Με την υποψηφιότητα μου φιλοδοξώ να δώσω στο ΠΑΣΟΚ μια φυσιογνωμία κόμματος εξουσίας, που με καθαρές θέσεις και προτάσεις θα διαμορφώσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία», τόνισε η βουλευτής στη Δράμα και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου συνάντησε φίλους και μέλη του κόμματος, άκουσε τους προβληματισμούς τους και συζήτησαν για τις τρέχουσες πολιτικές και κομματικές εξελίξεις.

«Διαπίστωσα το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνουν οι πολίτες για τις διεργασίες ανάδειξης νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς εμάς. Το βρίσκω λογικό, καθώς καθημερινά γίνεται εμφανές, ότι, αφενός η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αδυνατεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της κοινωνίας, αφετέρου η περιδίνηση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του επιτρέπει να επιτελέσει τον θεσμικό του ρόλο», επεσήμανε η βουλευτής.

«Το μόνο κόμμα που μπορεί να δείξει ότι υπάρχει εναλλακτική πολιτική πρόταση, το μόνο κόμμα που μπορεί να φέρει ξανά την ελπίδα είναι και πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ. Αυτό διακυβεύεται στις εκλογές μας», συμπλήρωσε.

«Φαίνεται καθαρά πως η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μετατρέπεται σε μια μεγάλη ευκαιρία για μια νέα πορεία προς την κοινωνία, μια ευκαιρία για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, ανεξάρτητα αν κάποιοι στην αρχή κινδυνολογούσαν και επιτέθηκαν σε στελέχη όπως εμένα που το πρότεινα», δήλωσε από την Καβάλα, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, που «με καθαρές προτάσεις, χωρίς ετεροκαθορισμούς, και απέναντι σε κάθε είδους λαϊκισμό, θα συνάψει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό και την νέα γενιά του τόπου».