Πολιτική

Πολάκης για την περικοπή του μισθού του: Δεν ζω από την πολιτική, 14 χρόνια προσφέρω

Πολάκης για την περικοπή του μισθού του: Δεν ζω από την πολιτική, 14 χρόνια προσφέρω
Με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης παίρνει θέση για την περικοπή μισθού που του επιβλήθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης κοινοποίησε το έγγραφο με την περικοπή στον μισθό του, που υπογράφει ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, που του επιβλήθηκε για το επεισόδιο που που δημιούργησε σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και το οποίο προκάλεσε τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιμένοντας στους ισχυρισμούς του για «υποτιθέμενο bullying», σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «μνημείο ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού». Υπενθυμίζεται ότι στον κ. Πολάκη επιβλήθηκε περικοπή 1/2 της μηνιαίας αποζημίωσής του για ένα μήνα.

«Ενώ όλο το σκηνικό και του υποτιθέμενου “μπούλινγκ σε άρρωστη γυναίκα” και του ψεύτικου χρονοκαθυστερημένου κλάματος αποδείχτηκε πως ήταν αφενός ανύπαρκτο και αφετέρου στημένο ο Πρόεδρος της Βουλής προχώρησε στην περικοπή της βουλευτικής μου αποζημίωσης!», αναφέρει αρχικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Έτσι για να γίνει ο εξευτελισμός σας τέλειος δημοσιοποιώ το έγγραφο της περικοπής για να μείνει και στην ιστορία του Κοινοβουλίου ως μνημείο ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας απέναντι σε αυτό που φοβάστε!!», επισημαίνει.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02P16c7es3gqr6wTmejkS44cSUfVf3BDZvxfQsW2sM2LwHynKNrDNhUvCvXrtZ292Dl&id=100007004708966}

NETWORK