Πολιτική

Επιστρέφει εκτάκτως ο Κασσελάκης από Χανιά, συνεδριάζει αύριο η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Επιστρέφει εκτάκτως ο Κασσελάκης από Χανιά, συνεδριάζει αύριο η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς συνεδριάζει αύριο εκτάκτως στις 6 το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη από τα Χανιά. Η συνεδρίαση της ΚΟ γίνεται μία ημέρα πριν την πλήρωση της έδρας του παραιτηθέντος Όθωνα Ηλιόπουλου. Σημειώνεται ότι η τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε λάβει χώρα την ημέρα που είχε τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ο Παύλος Πολάκης. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι επισήμως η συνεδρίαση αφορά στον προγραμματισμό των δράσεων ενόψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση στο σημερινό briefing της εκπροσώπου Τύπου με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επιστρέφει εκτάκτως από τα Χανιά. Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι πρόκειται για τη συνηθισμένη ΚΟ που γίνεται κάθε φορά για τον προγραμματισμό της χρονιάς.

Σημειωτέον ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν συνεδριάσει για τελευταία φορά πριν τη θερινή ανάπαυλα της Βουλής, την ημέρα της διαγραφής του Παύλου Πολάκη.

NETWORK