Πολιτική

Η Λινού στέλνει εξώδικο, ο Πολάκης λέει «δεν κάνω πίσω» και ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί

Η Λινού στέλνει εξώδικο, ο Πολάκης λέει «δεν κάνω πίσω» και ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί
Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του Παύλου Πολάκη με την Αθηνά Λινού, ο οποίος μετά το εξώδικο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ διεμήνυσε πως «δεν κάνει πίσω». Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση βρίσκεται στην 5η θέση, ιστορικό χαμηλό.

Σε νέα του ανάρτηση ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με την κ. Λινού «της απάντησε όπως της άξιζε» και πρόσθεσε ειρωνικά πως έχει «τρομοκρατηθεί», συνοδεύοντας τη φράση του με εικονίδια γέλιου.

Επανέρχεται στις κατηγορίες του για τo Ινστιτούτο «Prolepsis» και διερωτάται γιατί δεν έχει παρέμβει εισαγγελέας για την υπόθεση.

Παράλληλα εξαπολύει πυρά και κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα στον Μανώλη Καπνισάκη, διευθυντή του γραφείου του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

«Καλά κύριε διευθυντά του γραφείου του προέδρου. Ακόμα να βγάλεις συμπέρασμα με τις σελίδες που σου έστειλε η κυρία Λινού;;; Όταν ήσουν στον Τομέα Διαφάνειας μαζί μου, ήσουν πολύ γρήγορος. Τώρα τι έγινε; Σκοτείνιασε η κρίση σου;» έγραψε ο βουλευτής Χανίων.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0guo8sggngNYBSnfgbpS47xAckWPjqYeUJDKgWHp9bjCBes1BPWayn2TZbdJwcy3Tl&id=100007004708966}

Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικό στον Παύλο Πολάκη, το οποίο μάλιστα δημοσίευσε σε ανάρτησή της.

{https://www.facebook.com/LinouAthina/posts/pfbid02NdapaCTeUUzafXWxrJ3kxiyQoCD2zSPJB3JagPTd4p1qKC1cCHDN8YCHkf4XPDael}

Πώς ξεκίνησε η κόντρα

Είχε προηγηθεί προ ημερών ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που την κατηγορούσε για απευθείας αναθέσεις προς την εταιρεία του συζύγου της.

Μετά τις καταγγελίες του κ. Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κ. Λινού, η τελευταία ανέφερε πως πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του. Μάλιστα, η κ. Λινού ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και αφετέρου εξέφρασε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη.

Με τη σειρά του, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ θέτει κάποια ερωτήματα προς εκείνη και της ζητά να «μας εξηγήσετε τουλάχιστον αυτήν την ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ σας, η οποία αποτυπώνεται ακόμη και πάνω στο Ένταλμα Πληρωμής, ύψους 200.000 ευρώ».

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02QeL4nrGiuSKrU9ciXRYdXtU8NjEjuatXDtRs2dFmrJ18uAxkFNfaGcbJ8shXFW7jl&id=100007004708966}

Πτώση από τη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ σε ελεύθερη πτώση

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου παρατηρείται μια σημαντική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία παραμένει μεν πρώτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, συγκεντρώνοντας το 22,2%, ωστόσο η πτώση της είναι σημαντική. Το πλέον εντυπωσιακό εύρημα της δημοσκόπησης αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φαίνεται να εμφανίζεται ως το πέμπτο κόμμα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, με μόλις 8,3%.Το ΠΑΣΟΚ (11,7%), το ΚΚΕ (8,7%) και την Ελληνική Λύση (8,8%).