Πολιτική

Οι πρώτες φωτογραφίες από την ανταλλαγή όρκων Κασσελάκη - ΜακΜπέθ

Οι πρώτες φωτογραφίες από την ανταλλαγή όρκων Κασσελάκη - ΜακΜπέθ Φωτογραφία: INTIME/ ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ
Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων.

Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ αντάλλαξαν όρκους, στην κορύφωση των τετραήμερων εκδηλώσεων που σχεδίασαν για τον γάμο τους.

Η ανταλλαγή των όρκων έγινε σε αμφιθέατρο στον Βοτανικό Κήπο Χανίων και πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτό έγινε συνοδεία βιολιών.

Το ζευγάρι είχε λάβει μέτρα προκειμένου να μπορούν να πλησιάσουν δημοσιογράφοι στον χώρο όπου έγινε η ανταλλαγή των όρκων. Μάλιστα, οι καλεσμένοι έπρεπε να αφήσουν τα κινητά τους σε ντουλαπάκια, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν διαρρεύσουν πλάνα και φωτογραφίες. Ωστόσο ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες. 

kasselakis34_9b777.jpg

kasselakis30_f10d8.jpg

kasselakis31_0d2af.jpg

kasselakis32_5c774.jpg

kasselakis33_5be3f.jpg

Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν περίπου στις 17:00. Βαν που μετέφεραν κάποιους από αυτούς είχαν μπροστά μια πινακίδα που ανέγραφε «Φάρλι», το όνομα του σκύλου του ζευγαριού.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων, οι καλεσμένοι θα απολαύσουν τοπικά εδέσματα, μεταξύ άλλων ξεροτήγανα, τσικουδιά και κρύο τσάι, ψωμάκι από ξυλόφουρνο με παλαιωμένη γραβιέρα και ελιές, ντοματίνια γεμιστά, γεμιστοί κολοκυθανθοί και κατσίκι με θυμαρίσιο μέλι Σαμαριάς και ανθό αλατιού.

Επόμενος «σταθμός» στο τετραήμερο των εκδηλώσεων είναι πολυτελής βίλα. Εκεί, στις 20:00, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ θα παραθέσουν δεξίωση στους καλεσμένους τους.

Το «κεφάλαιο» αυτό θα κλείσει αύριο, Σάββατο, με ένα πάρτι σε beach bar.

kasselakis47_8ed52.jpg

kasselakis40_ee2bf.jpg

kasselakis41_d2aa3.jpg

kasselakis42_78f8f.jpg

kasselakis43_06736.jpg

kasselakis46_e793d.jpg

kasselakis45_ac70c.jpg

kasselakis44_28891.jpg

Φωτογραφίες: INTIME/ ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ

NETWORK