Πολιτική

Ηλιόπουλος: Η πολιτική της κυβέρνησης μετατρέπει τις διακοπές σε προνόμιο

Ηλιόπουλος: Η πολιτική της κυβέρνησης μετατρέπει τις διακοπές σε προνόμιο Φωτογραφία: INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Πάνω από το 40% των πολιτών αδυνατούν οικονομικά να κάνουν διακοπές μίας εβδομάδας μακριά από το σπίτι τους» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του.

Να κερδίσουμε ξανά το δικαίωμα στο καλοκαίρι, ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της έχει κάνει τις διακοπές προνόμιο των ολίγων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς αναφέρει πως «Πάνω από το 40% των πολιτών αδυνατούν οικονομικά να κάνουν διακοπές μίας εβδομάδας μακριά από το σπίτι τους. Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι στον τουρισμό αντιμετωπίζουν συνθήκες γαλέρας. Η πολιτική της κυβέρνησης μετατρέπει τις διακοπές σε προνόμιο. Ενώ η κλιματική κρίση και η άρνηση να αλλάξουμε το μοντέλο του υπερτουρισμού που την τροφοδοτεί, λεηλατεί τους φυσικούς πόρους».

Καταλήγει αναφέροντας πως «Είναι ζήτημα αγώνα να αλλάξουμε κατεύθυνση, να κερδίσουμε ξανά το δικαίωμα στις διακοπές, το δικαίωμα στο καλοκαίρι».

{https://www.facebook.com/iliopoulosnasos/posts/pfbid02utUTjtu4SszWun4pTfxotUgXKgCt4z9wKbhAa2zPWMX2UMwCucrsJvpzStRYD5zkl}