Πολιτική

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει τον ιστορικό κύκλο του

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει τον ιστορικό κύκλο του Φωτογραφία: SOOC/ GEORGE VITSARAS
«Ο Κασσελάκης εκφύλισε την πολιτική και την Αριστερά. Αυτό δεν το έκανε μόνος του», δήλωσε ο Σακελλαρίδης.

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει τον ιστορικό κύκλο του ως κόμμα, με τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο, εξέφρασε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Η δική μου άποψη και η άποψή μας ως Νέα Αριστερά είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- με όλα αυτά που έχουν συμβεί και έχουν επικαθήσει πάνω στα προηγούμενα, όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον τελευταίο χρόνο- έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο ως κόμμα», δήλωσε στο Action24, ερωτηθείς αν θα μπορούσαν να επιστρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη της Νέας Αριστεράς.

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εκφύλισε την πολιτική και την Αριστερά και τόνισε πως αυτό δεν το έκανε μόνος του.

«Και με την ανοχή πολλών ανθρώπων που σήμερα πρωτοστατούν ενδεχομένως στην αμφισβήτηση και στην κριτική απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης κατάφερε σε αυτό τον ένα χρόνο να μπορέσει να αποτελέσει το καλύτερο άλλοθι για τον κ. Μητσοτάκη και ταυτόχρονα να εκφυλίσει την πολιτική στη χώρα μας και την Αριστερά. Και αυτό δεν το έκανε μόνος του. Μην κοροϊδευόμαστε, μην έχουμε κοντή μνήμη, μην προσπαθούμε να ξαναγράψουμε την ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.