Πολιτική

Πολάκης κατά Μενδώνη: Το πρώτο καθήκον είναι να σπάσει αυτό το φαύλο καθεστώς της Μητσοτακοκρατίας

Πολάκης κατά Μενδώνη: Το πρώτο καθήκον είναι να σπάσει αυτό το φαύλο καθεστώς της Μητσοτακοκρατίας Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/
Σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για χρηματοδοτήσεις και ψεύτικα δάνεια επί υπουργείας του Ευάγγελου Βενιζέλου και τη Λίνα Μενδώνη Γενική Γραμματέα.

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο Παύλος Πολάκης βάλλει κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της Λίνας Μενδώνη για το σκάνδαλο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του υπουργείου Πολιτισμού.

Σε ανάρτησή του κάνει λόγο για χρηματοδοτήσεις και ψεύτικα δάνεια επί υπουργείας του Ευάγγελου Βενιζέλου και τη Λίνα Μενδώνη Γενική Γραμματέα «που τα τσέπωνε ο πρόεδρος Τσακοπιάκος και η παρέα του!!».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναφέρει χαρακτιρστικά πως «Επειδή το πρώτο καθήκον είναι να σπάσει αυτό το φαύλο καθεστώς της Μητσοτακοκρατίας που μας κυβερνά! Πάμε ξανά: Ήθελα και να ήξερα….Η δικαστική εξουσία που ασχολείται με το σκάνδαλο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Υπ.Πολιτισμού που αποκαλύφθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ το 2015-19 έχει υπόψιν της αυτά τα στοιχεία που φαίνονται στις φωτογραφίες;;;;(φωτο 2-27)Λέω για το σκάνδαλο με τις τεράστιες χρηματοδοτήσεις στο Ταμείο από την εποχή που ήταν Υπουργός ο Βενιζέλος και Γενική Γραμματέας η Μενδώνη και έφτασε να δίνει μέχρι και ψεύτικα δάνεια σε υπαλλήλους που τα τσέπωνε ο πρόεδρος Τσακοπιάκος και η παρέα του!! Αυτόν που "αποκατέστησε" η Μενδώνη όταν ανέλαβε υπουργός το 2019, μαζί με συνεργάτες του/της, οι οποίοι τελικά εμπλέκονταν στην σπείρα που εκβίαζε επιχειρηματίες στην Αθήνα !!!!

»Η οποία Μενδώνη ήρθε και έβαλε ΔΗΘΕΝ το Ταμείο Αλληλοβοήθειας σε εκκαθάριση τον Δεκέμβριο 2019, που υποτίθεται θα διαρκούσε έναν χρόνο, αλλά κάθε χρόνο έρχεται με τροπολογία και την παρατείνει (τελευταία Ιούλιος 2024). Στο τι "εκκαθάριση" κάνουν όμως και στο τι πληρώνει και ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ο "εκκαθαριστής" της Μενδώνη θα επανέλθουμε……..Γιατί λοιπόν η Ελληνική Δικαιοσύνη, τα έχει υπόψιν της αυτά τα στοιχεία, απορώ για΄τι τόσα χρόνια δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση και να τιμωρηθεί όλη αυτή η συμμορία που δυστυχώς έχει κάλυψη από τη Μενδώνη και την Κυβέρνηση της ΝΔ!!!Αναμένω απάντηση άμεση!!!

»ΥΓ1: τα στοιχεία μου ήρθαν σε φωτογραφίες προφανώς από ανθρώπους που έχουν πρόσβαση σε αυτές με την ερώτηση: «γιατί με αυτά τα στοιχεία δεν τιμωρούν τον Τσακοπιάκο και την παρέα του;»

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02DUppkeHZe3AH5cjMEHDxZj8iuti4ZXheJrwcdHDbjxvf4SY56cdWtZA6qR3GMTVWl&id=100007004708966}

NETWORK