Πολιτική

Βασιλειάδης: «Το κόμμα μετατρέπεται σε Κασσελάκης και φίλοι - Θα έπρεπε να προσφύγει στη βάση με σύντομες διαδικασίες»

Βασιλειάδης: «Το κόμμα μετατρέπεται σε Κασσελάκης και φίλοι - Θα έπρεπε να προσφύγει στη βάση με σύντομες διαδικασίες» Φωτογραφία: intime
«Γιατί πρέπει να αλλάξει το όνομα», διερωτάται για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βασιλειάδης.

«Δεν ξέρω αν είμαι περισσότερο καταβεβλημένος από τον κορωνοϊό ή από αυτά που ακούω για τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε με νόημα ο Γιώργος Βασιλειάδης, για τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Συνέχισε λέγοντας πως «περνάνε διαρκή κρίση. Χρειάζονται δυο στο τανγκό. Αλλά η ευθύνη μεγαλύτερη για τον αρχηγό. Πολλές φορές γελάει ο κόσμος».

Σε σχέση με το όνομα του κόμματος, είπε πως «δεν έχω ταμπού αλλά πρέπει να με πείσετε για αυτό, δεν υπάρχει καμιά λογική, γιατί πρέπει να αλλάξει το όνομα».

Πρόσθεσε, δε, πως σε σχέση με τις εισηγήσεις του Στέφανου Κασσελάκη πως είναι «αστειότητα οι τρεις θητείες και μετά να αλλάζει περιφέρεια ο υποψήφιος», για να συνεχίσει λέγοντας πως «είμαστε ομάδα ποδοσφαίρου; Κάνουμε μεταγραφές; Αυτός που τα έχει εισηγηθεί δεν έχει καμία σχέση με το σπορ (σ.σ. της πολιτικής)».

«Ο πρόεδρος πρέπει να ζητά καθαρές λύσεις. Θα έπρεπε να προσφύγει στη βάση με σύντομες διαδικασίες. Αν κερδίσει τις εκλογές εκ νέου θα μπορεί να προχωρήσει το σχέδιο του ανεπηρέαστα», είπε, εξαπολύοντας εκ νέου βέλη με στόχο τον αρχηγό του κόμματος, λέγοντας πως «μετατρέπει το κόμμα σε Κασσελάκης και φίλοι».

Σε άλλο σημείο, είπε πως «δεν με ενδιαφέρει να βάλω υποψηφιότητα για ΚΕ» και πως «η πρόταση μομφής βαθαίνει την κρίση».