Πολιτική

Στη Βουλή ο Κασσελάκης – Συναντήθηκε με τον Νίκο Παππά

Στη Βουλή ο Κασσελάκης – Συναντήθηκε με τον Νίκο Παππά Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Άγνωστο παραμένει πάντως, το αν ο Νίκος Παππάς μετέφερε στον Στέφανο Κασσελάκη την όποια δυσαρέσκεια ή τις όποιες ενστάσεις βουλευτώνμετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Βουλή εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης μια ημέρα μετά την επιστροφή Πολάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και τις ανακοινώσεις για σαρωτικές αλλαγές στο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον Νίκο Παππά στα γραφεία της Κ.Ο. για κοινοβουλευτικά ζητήματα. Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν πως οι δύο άντρες συζήτησαν κοινοβουλευτικά ζητήματα.

Τον προγραμματισμό δηλαδή της κοινοβουλευτικής δράσης, το πώς θα τρέξει η Κ.Ο. μετά τις πρόσφατες αλλαγές, τόσο του προέδρου όσο και των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων. Οι ίδιες πηγές ξεκαθαρίζουν πως δεν ήταν άλλοι βουλευτές παρόντες, συνεπώς ούτε και ο Παύλος Πολάκης.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στον στενό πυρήνα των συνεργατών του προέδρου Κασσελάκη, ανέφερε στο «Dnews», πως δεν έγινε συζήτηση για την επιστροφή του Κρητικού βουλευτή ή για το κλίμα ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Άγνωστο παραμένει πάντως, το αν ο Νίκος Παππάς μετέφερε την όποια δυσαρέσκεια ή τις όποιες ενστάσεις βουλευτών για τις αλλαγές που προανήγγειλε, με μεγαλύτερο αγκάθι εξ αυτών να αποτελεί η αλλαγή του ονόματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εν συνεχεία και πριν αποχωρήσει από τη Βουλή, συναντήθηκε στο εντευκτήριο με τους Ευάγγελο Αποστολάκη, Θεοδώρα Τζάκρη και Θάνο Μωραίτη, όπου και θεωρείται απίθανο να μην συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα.