Debate Ανδρουλάκη - Δούκα πριν το debate

Debate Ανδρουλάκη - Δούκα πριν το debate Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
«Αγκάθι» παραμένει το αίτημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη για έναν δίλεπτο απευθείας αδιαμεσολάβητο διάλογο.

Δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι κανόνες διεξαγωγής του debate των έξι υποψήφιων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την επόμενη Τρίτη, στην ΕΡΤ.

«Αγκάθι» παραμένει το αίτημα του Ν. Ανδρουλάκη για έναν δίλεπτο απευθείας αδιαμεσολάβητο διάλογο, κάτι που, όπως λένε οι συνεργάτες του, παραπέμπει στο επιτυχημένο αμερικανικό μοντέλο.

Ο Χάρης Δούκας δεν δέχεται αυτή την πρόταση, γιατί θεωρεί ότι θα δημιουργηθεί χάος που θα δυσχεράνει μια ουσιαστική πολιτική συζήτηση. Συνεργάτες του Δημάρχου Αθηναίων αναρωτιούνται «κατά πόσον «τελικά θέλει ο κ. Ανδρουλάκης ντιμπέιτ;». Οι ίδιοι προκρίνουν το μοντέλο το οποίο η ΕΡΤ παρουσίασε πρώτη φορά πέρσι στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Με απευθείας διάλογο μεταξύ των υποψηφίων και κανόνες, που εξασφαλίζουν ίσο χρόνο για όλους», όπως σημειώνουν.

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ εκπροσώπων των υποψηφίων θα συνεχιστούν και όποιος αντέξει να παρακολουθεί την άχαρη αυτή διελκυστίνδα.

Α. Σ.