Πολιτική

Π. Πολάκης: Ζητά επίσπευση διαδικασιών με αιχμές κατά Κασσελάκη και Παππά

Π. Πολάκης: Ζητά επίσπευση διαδικασιών με αιχμές κατά Κασσελάκη και Παππά Φωτογραφία: Dimitris Kapantais / SOOC
«Βγαίνει κακή εικόνα προς τα έξω που για ορισμενους μάλλον είναι ο στόχος, είτε για να φτιάξουν δικό τους μαγαζί, είτε για να πάνε σε άλλες αγκαλιές».

Συντόμευση του χρονοδιαγράμματος σχετικά με τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησης του στα μέσα δικτύωσης, στην οποία κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη για κινήσεις εντυπωσιασμού, ενώ αφήνει αιχμές κατά όσων στελεχών του κόμματος θέλουν συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ - όπως ο Νίκος Παππάς, ο οποίος νωρίτερα σήμερα αναφέρθηκε στην «προοπτική μιας μεγάλης συνεργασίας».

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, στον απόηχο της ανάκλησης από τον Στ. Κασσελάκη του πληρεξουσίου που είχε δώσει στον Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει: «Μην κανετε φασαρία για το τίποτα και για δευτερεύοντα που τα κάνουν κάποιοι κυρίαρχα γιατί στην ουσία έχουν τεραστιο έλλειμμα!! Απλά βγαίνει κακή εικόνα προς τα έξω που για ορισμενους μάλλον είναι ο στόχος, είτε για να φτιάξουν δικό τους μαγαζί, είτε για να πάνε σε άλλες αγκαλιές».

Στη συνέχεια επαναφέρει την πρότασή του «για συνέδριο ανακήρυξης υποψηφιοτήτων με τους συνέδρους που εκλέχθηκαν τον Φλεβάρη του 2024 στις 5-6 Οκτωβριου και εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής στις 3 Νοεμβρίου».

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

«Μην κανετε φασαρια για το τιποτα και για δευτερευοντα που τα κάνουν καποιοι κυρίαρχα γιατι στην ουσία εχουν τεραστιο έλλειμμα!!

Απλα βγαινει κακη εικονα προς τα εξω που για ορισμενους μαλλον ειναι ο στοχος ειτε για να φτιαξουν δικο τους μαγαζι ,ειτε για να πανε σε αλλες αγκαλιες.
 
Για μενα δεν είναι αυτος ο στοχος,ουτε το πεδιο αντιπαραθεσης .Θελω ενα ΣΥΡΙΖΑ με σαφεις προτασεις και διαχωριστικες γραμμες που να ξαναγινει κυβερνωσα δυναμη !
 
ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ!
 
Αυτη ειναι η λύση .Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!
 
Γι αυτο όλο το χρονοδιαγραμμα πρεπει να συντομευθει κατα ενα μηνα !!
 
Η Κεντρικη Επιτροπη την επομενη Κυριακη που για να εχει Μαζικη συμμετοχη πρεπει να γινει και δια ζωσης και υβριδική, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !
 
Θα επαναφερω την προταση μου για συνεδριο ανακηρυξης υποψηφιοτητων με τους συνεδρους που εκλεχθηκαν το Φλεβαρη του 2024 στις 5-6 Οκτωβριου και εκλογη προεδρου και Κεντρικής επιτροπης στις 3 Νοεμβριου.(επαναληπτικη εκλογη προεδρου αν χρειαστει στις 10 Νοεμβριου )
Καλω ολες τις πλευρες να δειξουν ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση και να διαφυλάξουν την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως κορμου της αριστερης δημοκρατικης προοδευτικης παραταξης!».