Πολιτική

Γερουλάνος: Εγγυώμαι μια ηγεσία παρούσα στη Βουλή και πλήρους απασχόλησης

Γερουλάνος: Εγγυώμαι μια ηγεσία παρούσα στη Βουλή και πλήρους απασχόλησης
Τι επεσήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την περιοδεία του σε Μεσσηνία και Λακωνία.

Περιοδεία σε Σκάλα Λακωνίας, Σπάρτη και Καλαμάτα πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος.

Σε συζήτηση που είχε με πολίτες επισήμανε ότι «φέρνω στο τραπέζι σχέδιο, ενότητα, εμπειρία. Αυτά, είναι τα χαρακτηριστικά μιας νέας ηγεσίας, που ενώνει και μπορεί. Και, προφανώς, αυτή η ηγεσία πρέπει να είναι στη Βουλή, πρέπει να είναι παντού, να είναι πλήρους απασχόλησης. Αυτά εγγυώμαι».

Επισήμανε ότι «μέσα σε δύο μήνες, από τότε που ξεκίνησε η εσωκομματική διαδικασία, πήγαμε από το "τι κάνετε, εκεί στο ΠΑΣΟΚ;", στο "κάντε κάτι, εκεί στο ΠΑΣΟΚ", στο "κοιτάξτε τι θα κάνετε, εκεί στο ΠΑΣΟΚ". Όμως: Αυτή η προοπτική εξουσίας για εμάς, δεν έρχεται χωρίς προϋποθέσεις για εμάς. Απαιτεί αλλαγή λειτουργίας, νοοτροπίας, ηγεσίας. Η κοινωνία περιμένει από εμάς, με αγωνία, να δείξουμε ότι δεν είναι μονόδρομος η πολιτική της κυβέρνησης. Και όποια ή όποιος παίρνει αυτήν την πραγματικότητα ελαφρά τη καρδία, μάλλον δεν έχει ιδέα, ποιον ρόλο διεκδικεί και σε ποια ζητήματα καλούμαστε να απαντήσουμε».

«Γι ' αυτό, εκτός από χαρά και ικανοποίηση, η εξελικτική διαδικασία των εκλογών μας, οφείλει να μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης. Τεράστιας ευθύνης», υπογράμμισε.

{https://www.youtube.com/watch?v=p5WGmzUZOYs&t=19s}