Πολιτική

Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα Ανδρουλάκη και «ντέρμπι» για τη δεύτερη θέση

Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα Ανδρουλάκη και «ντέρμπι» για τη δεύτερη θέση Φωτογραφία: INTIME/ ΙΣΜΗΝΗ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
Προβάδισμα από μία έως και 11 μονάδες για τον Ανδρουλάκη δείχνουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης.

Προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse, έναντι των άλλων πέντε υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Το ερώτημα «ποιος θα προτιμούσατε να εκλεγεί» τέθηκε σε τέσσερις «δεξαμενές» ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Σε όλες τις «κατηγορίες» ο Νίκος Ανδρουλάκης διατηρεί προβάδισμα με διαφορά, σε μία περίπτωση ο Χάρης Δούκας τον πλησιάζει σε μία μονάδα, ενώ από τις απαντήσεις προκύπτει και «ντέρμπι» για τη δεύτερη θέση, με την Άννα Διαμαντοπούλου να μπαίνει στο «κάδρο».

Ειδικότερα, ανάμεσα σε εκείνους που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εθνικές εκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 31%, έχοντας εννέα μονάδες προβάδισμα από τον Χάρη Δούκα (22%). Τρίτη είναι η Άννα Διαμαντοπούλου (16%) και τέταρτος ο Παύλος Γερουλάνος (15%).

pasok-vouleytikes_3bcb1.png

Όταν το ίδιο ερώτημα τέθηκε ανάμεσα σε εκείνους που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης διατήρησε την πρωτιά (31%), αλλά στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου (20%), μπροστά από τον Χάρη Δούκα (17%) και τον Παύλο Γερουλάνο (15%).

pasok-evroekloges_505c8.png

Σε αυτούς που λένε ότι θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, προκύπτει «ντέρμπι» ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη (26%) και τον Χάρη Δούκα (25%), ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου συγκεντρώνει 18% και ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος με 17%.

pasok-simera-prothesi_b32c1.png

Τέλος, ανάμεσα σε αυτούς που δηλώνουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 27%, ενώ το «ντέρμπι» είναι στη δεύτερη θέση, καθώς τόσο η Άννα Διαμαντοπούλου όσο και ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνουν από 22%. Ο Παύλος Γερουλάνος είναι στην τέταρτη θέση με 16%.

pasok-tha-pane-kalpi_81b01.png