Πολιτική

Δούκας από Παλλήνη: Έχουμε μπροστά μας μία σπουδαία ευκαιρία και δεν θα έχουμε πολλές τέτοιες

Δούκας από Παλλήνη: Έχουμε μπροστά μας μία σπουδαία ευκαιρία και δεν θα έχουμε πολλές τέτοιες
Ξεκινώντας από τα Μέγαρα και τον Κορυδαλλό, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, μετέβη την επομένη σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, για να επιστρέψει στη Νέα Ιωνία και την Παλλήνη, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

 Περιοδεία σε Αττική και Κρήτη έκανε τις περασμένες ημέρες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ξεκινώντας από τα Μέγαρα και τον Κορυδαλλό, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, μετέβη την επομένη σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, για να επιστρέψει στη Νέα Ιωνία και την Παλλήνη, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

doukas_1_4bcc9.jpeg

doukas_2_c56bc.jpeg

doukas_3_8301a.jpeg

«Έχουμε μπροστά μας μία σπουδαία ευκαιρία, μία ευκαιρία που δεν θα έχουμε πολλές τέτοιες. Ίσως και να είναι η τελευταία τόσο μεγάλη. Και είναι, ακριβώς, η διατύπωση του Κώστα Σημίτη στα 50 χρόνια. Και δείχνει την ιστορικότητα των στιγμών. Διότι, πραγματικά, στις 6 του Οκτώβρη θα αποφασίσουμε όλοι εμείς για την κατεύθυνση της χώρας και του χώρου. Είναι μία στρατηγική απόφαση και μία κρίσιμη επιλογή που θα έχετε εσείς στα χέρια σας» ανέφερε μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στην Παλλήνη.

doukas_4_b5145.jpeg

doukas_5_af9a6.jpeg

doukas_6_65367.jpeg