Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: «Είμαι ο μόνος που μπορεί να διεκδικήσει την ηγεσία»

Παύλος Γερουλάνος: «Είμαι ο μόνος που μπορεί να διεκδικήσει την ηγεσία»
Ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στις αιχμηρές δηλώσεις Ανδρουλάκη, τονίζοντας πως εφόσον περάσει στον δεύτερο γύρο θα δυσκολέψει πολύ τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κος Ανδρουλάκης ξέρει ότι είμαι ο μόνος που στον δεύτερο γύρο μπορεί να διασφαλίσει την αλλαγή ηγεσίας» ανέφερε μιλώντας στο OPEN την Δευτέρα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος.

Καλούμενος να σχολιάσει πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη πως «αν τρέχανε όπως τρέχουν τώρα στην προεκλογική κούρσα για την ηγεσία του κόμματος, στις Ευρωεκλογές, ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ να είχε φτάσει στο 20%», ο κ. Γερουλάνος δευκρίνισε πως η Αθήνα ήταν η μοναδική περιφέρεια όπου το ΠΑΣΟΚ αύξησε τον απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων:

«Η Αθήνα είναι η μόνη Περιφέρεια στην Ελλάδα που από τις Εθνικές εκλογές μέχρι τις Ευρωεκλογές, αύξησε τον απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων που ήρθανε και ψηφίσανε ΠΑΣΟΚ. Και αυτό, ήταν κάτι που βάλαμε στόχο με τον γραμματέα της Νομαρχιακής. Τρέξαμε πάρα πολύ και για αυτό το καταφέραμε. Αν το είχαμε καταφέρει σε όλη την Ελλάδα, τότε το ΠΑΣΟΚ θα ήταν δεύτερο κόμμα.

»Αλλά, νομίζω ότι αυτές οι παρατηρήσεις παρακινούνται από κάτι άλλο.

»Ο κος Ανδρουλάκης ξέρει ότι είμαι ο μόνος που στον δεύτερο γύρο μπορεί να διασφαλίσει την αλλαγή ηγεσίας. Ξέρει λοιπόν ότι αν περάσω στον δεύτερο γύρο, η δική του θέση γίνεται πολύ δύσκολη και νομίζω ότι για αυτό έχει αποφασίσει να εξαπολύσει αυτήν την επίθεση».