Πολιτική

Σόου Βελόπουλου στη Βουλή: Απήγγειλε στίχους των τράπερς και ζήτησε της σύλληψή τους

Σόου Βελόπουλου στη Βουλή: Απήγγειλε στίχους των τράπερς και ζήτησε της σύλληψή τους
Τη λύση για την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας φαίνεται να βρήκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρο τους τράπερς και τη μουσική τους, που όπως είπε ο ίδιος υποκινούν τη βία.

«Απαιτούμε άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ώστε να συλληφθούν όλοι αυτοί που διαδίδουν τη βία και το έγκλημα στις ψυχές των παιδιών, υπό το πρόσχημα της τραπ. Γιατί υπάρχει και η άλλη τραπ, που δεν υποκινεί βία. Να εφαρμοστεί άμεσα το άρθρο 184: «για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων».

«Προτείνουμε ακόμη κατάργηση τώρα αυτών των τραγουδιών, που προάγουν τη χρήση ναρκωτικών και τις δολοφονίες», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Για να υποστηρίξει την πρότασή του, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν δίστασε να απαγγείλει στο Σώμα και γνωστούς στίχους τραπ τραγουδιών, μεταξύ άλλων: «Είσαι ρουφιάνα κατσαρίδα, σήκω φύγε από δω» και «Chain τόσο χοντρό που το φωνάζω Βενιζέλο. Άκης Τσοχατζόπουλος, το θέλει, της το παίρνω».

Ο ίδιος ζήτησε και την επαναφορά της ποδιάς στα σχολεία, υποστηρίζοντας ότι «παιδιά στη Δυτική Αθήνα δεν έχουν καλά ρουχαλάκια και μπορεί να ζηλέψουν και να ασκήσουν βία».