Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Χέρι» στον Πέτρο Παππά για τη δήλωση περί «τιμωρίας» του φαντάρου - Ανοιχτή η διαγραφή του

ΣΥΡΙΖΑ: «Χέρι» στον Πέτρο Παππά για τη δήλωση περί «τιμωρίας» του φαντάρου - Ανοιχτή η διαγραφή του Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Ο Νίκος Παππάς κάλεσε τον Πέτρο Παππά στο γραφείο του για να τον επιπλήξει για τη δήλωσή του αναφορικά με τη συμμετοχή στρατιώτη σε αντιπολεμική διαδήλωση.

Πορτοκαλί καρτα βγάζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Πέτρο Παππά, με αφορμή τη δήλωσή του για τον φαντάρο που συμμετείχε και μίλησε σε αντιπολεμική συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΚΚΕ.

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντησή του με τον Νίκο Παππά στη Βουλή. Ο επικεφαλής της Κ.Ο. του κόμματος τον κάλεσε στο γραφείο του για να τον επιπλήξει για τη συγκεκριμένη δήλωση και να του υπενθυμίσει πως δεσμεύεται από τις «πάγιες και αδιαπραγμάτευτες θέσεις του κόμματος για τα δικαιώματα των στρατευμένων».

Ο Νίκος Παππάς του ζήτησε να ανακαλέσει, τονίζοντάς του πως αυτή δεν είναι η πρώτη δήλωσή του που κινείται εκτός γραμμής των πολιτικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προστίθεται σε μια σειρά αντίστοιχων τοποθετήσεων.

Πηγές της Κουμουνδούρου, αναφέρουν πως αν δεν ανακαλέσει ο Πέτρος Παππάς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, χωρίς να αποκλείουν ακόμα και τη διαγραφή του.