Πολιτική

Κάλεσμα Δούκα για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχει σημασία αν με ψήφισες ή όχι» (βίντεο)

Κάλεσμα Δούκα για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχει σημασία αν με ψήφισες ή όχι» (βίντεο) Φωτογραφία: EUROKINISSI/(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
«Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Aλλαγή! Θα σε δω εκεί» λέει στο μήνυμά του ο Χάρης Δούκας.

Με ένα άμεσο μήνυμα, απευθυνόμενος σε όσους τον ψήφισαν στον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε όσους δεν τον ψήφησαν, ο Χάρης Δούκας απευθύνει μήνυμα λίγο πριν την κάλπη της Κυριακής.

«Ξέρω τι αναρωτιέσαι. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ» ξεκινά το βίντεο που ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα social media o δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.

«Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια; Σε μια στασιμότητα που μπορεί να γίνει αδιέξοδη; Θα συμβιβαστούμε με ένα ΠΑΣΟΚ χαμηλών προσδοκιών; Δεν έχει σημασία αν με ψήφισες ή όχι. Μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για την παράταξη.

Πιστεύω βαθιά ότι έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία. Αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί. Για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, ανοιχτό, πρωτοπόρο. Έτοιμο να αλλάξει την Ελλάδα. Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Aλλαγή! Θα σε δω εκεί» αναφέρει ο Χάρης Δούκας.

{https://www.instagram.com/reel/DA_CcpIvpbb/?igsh=OGllejRsMjhoM2pv}

NETWORK