Πολιτική

Τετ α τετ Αλ. Τσίπρα - Ζ.Κ. Γιούνκερ για την ελληνική πρόταση

Τετ α τετ Αλ. Τσίπρα - Ζ.Κ. Γιούνκερ για την ελληνική πρόταση Τετ α τετ Αλ. Τσίπρα - Ζ.Κ. Γιούνκερ για την ελληνική πρόταση
Τετ α τετ Αλ. Τσίπρα - Ζ.Κ. Γιούνκερ για την ελληνική πρόταση Την πρόταση της κυβέρνησης για συμφωνία με τους εταίρους θα συζητήσει σήμερα, στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας με τον Ζ.Κ. Γιούνκερ, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η ελληνική πρόταση εστάλη τη Δευτέρα το βράδυ στους θεσμούς.

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε χθες βράδυ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δύο άνδρες είχαν χθες επικοινωνία κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Γιούνκερ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συναντηθούν και να συζητήσουν την πρόταση της κυβέρνησης για μια συμφωνία με τους εταίρους.

Η ελληνική πρόταση εστάλη προχθες το βράδυ στους θεσμούς.

Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν προχθες στο Βερολίνο οι Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ, Άγγελα Μέρκελ, Μάριο Ντράγκι, Κριστίν Λαγκάρντ και Φρανσουά Ολάντ.