Πολιτική

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας ψάχνει να βρει τον αυτοφωράκια

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας ψάχνει να βρει τον αυτοφωράκια Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας ψάχνει να βρει τον αυτοφωράκια
Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας ψάχνει να βρει τον αυτοφωράκια Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στο Mega άσκησε δριμύτατη κριτική ενάντια στην απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές «στα μουλωχτά», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο κ. Μειμαράκης ανέφερε επίσης ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη φορολογία των αγροτών, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση επανεκλογής του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να οδηγήσει εκ νέου τη χώρα σε εκλογές τον Ιανουάριο, ενώ άσκησε παράλληλα δριμύτατη κριτική ενάντια στην απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές «στα μουλωχτά», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Σημείωσε επίσης ότι χωρίς πολιτική σταθερότητα δεν θα σταθεροποιηθεί και η οικονομία.

Επανέλαβε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «θέλει να φύγει, θέλει να την κοπανήσει» και συμπλήρωσε «Ο Τσίπρας ψάχνει να βρει τον αυτοφωράκια που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο»

«Όταν λέει αυτοδύναμος που δεν μπορεί - και όταν λεει συνεργασία με ΑΝΕΛ και όχι με κανέναν άλλον - σημαίνει ότι μόνος του βγάζει τον εαυτό του από τη μέση, τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Λογικό είναι, 40 χρονών είναι, θα διερωτάται: Γιατί να εφαρμόσω εγώ τέτοια σκληρά μέτρα, θα βρούμε τον αυτοφωράκια, να τον βάλουμε μπροστά»