Πολιτική

Στον διεθνή Τύπο η αντιτρομοκρατική φάρσα Κούλογλου και Yes Men στο Ευρωκοινοβούλιο

Στον διεθνή Τύπο η αντιτρομοκρατική φάρσα Κούλογλου και Yes Men στο Ευρωκοινοβούλιο Στον διεθνή Τύπο η αντιτρομοκρατική φάρσα Κούλογλου και Yes Men στο Ευρωκοινοβούλιο
Στον διεθνή Τύπο η αντιτρομοκρατική φάρσα Κούλογλου και Yes Men στο Ευρωκοινοβούλιο Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σε συνεργασία με τους διάσημους για τις πολιτικές φάρσες τους Αμερικανούς ακτιβιστές, Yes Men, οργάνωσαν «μια στημένη συνέντευξη Τύπου στην οποία ο Άντι Μπίχλμπαουμ των Yes Men, ως διευθύνων σύμβουλος ιδιωτικής εταιρείας, παρουσίασε μια τεράστια αμυντική σφαίρα, την ENDURAsphere, μέσα στην οποία εύποροι χρήστες μπορούν να βρουν καταφύγιο από τρομοκρατικές επιθέσεις και κάθε είδους ακραίο φαινόμενο».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Κούλογλου δήλωσε: «Άν θέλουμε να υπονομεύσουμε τους τρομοκράτες, θα πρέπει να τερματιστεί ο πόλεμος στη Συρία, να δεχθούμε τους πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή και να περιθωριοποιήσουμε τους εξτρεμιστές, εγκαθιδρύοντας το διάλογο με μετριοπαθείς δυνάμεις στο Ισλάμ. Πρέπει επίσης να ενσωματώσουμε καλύτερα τη νεολαία στις πιο ευπαθείς κοινότητες».

KOULOGLOU

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στο πλαίσιο του αφιερώματος που διοργάνωσε, ο Στέλιος Κούλογλου για το Charlie Hebdo, την ελευθερία της έκφρασης και την πολιτική σάτιρα.

Στο γεγονός αναφέρονται η μεγάλης κυκλοφορίας βελγική Le Soir, η αγγλική Telegraph, η βελγική Le vif και η επίσης βελγική La Libre .