Υγεία

Εργάτριες του σεξ: Είναι αδύνατον να εφαρμοστούν τα μέτρα για τον κορονοϊό

Εργάτριες του σεξ: Είναι αδύνατον να εφαρμοστούν τα μέτρα για τον κορονοϊό
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), είναι αδύνατον να εφαρμοστούν τα μέτρα περιορισμού διασπορά του κορονοϊού στους οίκους ανοχής.

Ερωτηματικό αποτελούσε η δυνατότητα εφαρμογής των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού στους οίκους ανοχής μετά το άνοιγμα τους στα μέσα Ιούνη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γαλλικού Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), αυτό αποδεικνύεται ότι δεν είναι εφικτό λόγω πρακτικών προβλημάτων.

Για του λόγου το αληθές χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες ορισμέων εργατριών του σεξ: «Λένε να μην κάνεις χειραψία με τον πελάτη στην αίθουσα αναμονής και μετά πηγαίνεις μέσα στο δωμάτιο και όλα συμβαίνουν», είπε. «Ποιο είναι το νόημα;». Oι ιερόδουλες θα πρέπει να «τηρούν τις αποστάσεις» και να αποφεύγουν την επαφή «πρόσωπο με πρόσωπο» ενώ η χρήση μάσκας «θα μπορούσε να αποτελέσει ως μέρος του παιχνιδιού», προτείνουν οι κανόνες. «Είναι όμως αστείο. Πώς ένα κορίτσι θα ευχαριστήσει έναν πελάτη με μάσκα; Πρέπει να βάλει φερμουάρ στη μάσκα;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα, η οποία διευθύνει ένα πορνείο στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ