Υγεία

Αυτό είναι το πιο αηδιαστικό αλλά αρκετά συνηθισμένο πράγμα που κάνουν οι επιβάτες στο αεροπλάνο

Αυτό είναι το πιο αηδιαστικό αλλά αρκετά συνηθισμένο πράγμα που κάνουν οι επιβάτες στο αεροπλάνο Φωτογραφία: pixabay
Μία από τις πιο ενοχλητικές συμπεριφορές που παρατηρούνται συχνά σε επιβάτες αεροπλάνων είναι η μη απόρριψη απορριμμάτων κατά την αποβίβαση ή το ροχαλητό.
Υπάρχουν επίσης εκείνοι που θεωρούν αποδεκτό να βγάζουν τα παπούτσια και τις κάλτσες τους και να τοποθετούν τα γυμνά τους πόδια πάνω στο μπροστινό κάθισμα των αεροπλάνων.

Αναρωτιέστε ποιο είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που κάνουν οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της πτήσης;

Η αεροσυνοδός Marisa Mackle, με χρόνια εμπειρίας στους αιθέρες, έχει την απάντηση.

Ανάμεσα στις ευθύνες μιας αεροσυνοδού είναι να καθησυχάζει τους φοβισμένους επιβάτες, να αντιμετωπίζει αγενείς συμπεριφορές ή επείγοντα ιατρικά περιστατικά.

Τίποτα από αυτά δεν τρομάζει ή ενοχλεί την Marisa τόσο όσο ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

«Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα για μένα ήταν όταν οι άνθρωποι φυσούν τη μύτη τους και σου δίνουν το χαρτομάντιλο», δηλώνει η Marisa σε συνέντευξή της στην εκπομπή Lunchtime Live. Μοιράζεται μια ιδιαίτερα αηδιαστική εμπειρία: «Θυμάμαι μια φορά που επέστρεφα από το Λος Άντζελες. Έκανα το διάλειμμά μου και είχα κλείσει την κουρτίνα. Ένας επιβάτης τράβηξε την κουρτίνα και μου λέει: «Έι, έχω κάτι για σένα και πέταξε το χαρτομάντιλο στο πιάτο μου μέσα στο γεύμα μου, νομίζοντας ότι μου έκανε χάρη».

Η Marisa εξηγεί επίσης ότι οι επιβάτες δεν πρέπει να ντρέπονται ή να αισθάνονται αμηχανία όταν ζητούν μια σακούλα εμετού.

Θυμάται μια περιστατική όταν μια κυρία έκανε εμετό στα πόδια της: «Μια κυρία ήρθε, εγώ στεκόμουν δίπλα στην τουαλέτα, και έκανε εμετό στα πόδια μου. Έπρεπε να βγάλω το καλσόν μου και να συνεχίσω τη βάρδιά μου με γυμνά πόδια».