Εκλογές 2015

Εκλογές: Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή

Εκλογές: Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή
Εκλογές: Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή Ο τηλεοπτικός χρόνος και ο τρόπος κατανομής του αντικείμενο της δεύτερης συνεδρίασης της διακομματικής.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των κομμάτων που ανακηρύχθηκαν από τον Άρειο Πάγο και έχουν καταρτίσει πλήρεις συνδυασμούς στο 70% τουλάχιστον των εκλογικών περιφερειών της χώρας, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η κατανομή του υπολοίπου 20% του τηλεοπτικού χρόνου προς τα 22 κόμματα αλλά και λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των αρχηγών των κομμάτων και των υποψηφίων.   «Το Υπουργείο Εσωτερικών και οι Υπηρεσίες του λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είναι απολύτως ασφαλής και ομαλή η διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου» δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχάλης Θεοχαρίδης μετά το τέλος της συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μιχάλης Θεοχαρίδης ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να μεριμνήσουν ώστε να έχουν παραδοθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου στις Περιφέρειες τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων για να διανεμηθούν στη συνέχεια στους δήμους όλης της χώρας.

Ήδη από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών έχει αποσταλεί στις Περιφέρειες το εκλογικό υλικό. Η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.