Εκλογές 2015

Τα ξένα ΜΜΕ για τα νέα από τις εκλογές 2015

Τα ξένα ΜΜΕ για τα νέα από τις εκλογές 2015 Τα ξένα ΜΜΕ για τα νέα από τις εκλογές 2015
Τα ξένα ΜΜΕ για τα νέα από τις εκλογές 2015 Λεπτό προς λεπτό παρακολουθούν τις εξελίξεις για τις εκλογές 2015 τα διεθνή μέσα ενημέρωσης καθώς στην Ελλάδα βρίσκεται στραμένο το ενδιαφέρον όλου του κόσμου. Δεκάδες είναι και οι ανταποκριτές ξένων μέσων που βρίσκονται στην Αθήνα, για να μεταδώσουν το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης.

"Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπουν τα Exit polls" είναι ο πηχυαίος τίτλος της ηλεκτρονικής σελίδας του "BBC", που παρακολουθεί σε ζωντανό χρόνο τις εξελίξεις, όπως άλλωστε και πολλά άλλα μέσα, όπως ο "Guardian". Η γερμανική "Die Welt" έχει τίτλο "Ο αριστερός συνασπισμός του ΣΥΡΙΖΑ ηγείται των πρώτων προγνωστικών".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ νικά τον Σαμαρά σύμφωνα με τα πρώτα exit poll" αναφέρει το πρακτορείο "Bloomberg". Οι Ελλάδα στις κάλπες. Ο Τσίπρας θριαμβεύει σύμφωνα με τα exit polls τιτλοφορείται το πρώτο θέμα της ιταλικής "Corriere della Serra".

Πρώτο θέμα είναι οι εκλογές στη χώρα μας και στο αμερικανικό "CNN" που με φωτογραφίες και ρεπορτάζ χαρακτηρίζει την πολιτική διαμάχη της Ελλάδας "Αναμέτρηση για τη λιτότητα".