Φωτορεπορτάζ

Εικόνες κόλασης στα πύρινα μέτωπα της Ανατολικής Αττικής

Εικόνες κόλασης στα πύρινα μέτωπα της Ανατολικής Αττικής
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην ανατολική Αττική, όπου χιλιάδες στρέμματα δάσους και κατοικίες παραδόθηκαν στις φλόγες. Τουλάχιστον πέντε κατοικίες κάηκαν στο Καπανδρίτι, στην περιοχή Κάτω Μετόχι

Ζημιές προκλήθηκαν σε σπίτια και στον Βαρνάβα, με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, ενώ άγνωστος αριθμός κατοικιών κάηκε στον Κάλαμο

Στη μεγάλη προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που κατακαίει Κάλαμο και Βαρνάβα συνδράμει ο δήμος Αθηναίων. Θέτει στη διάθεση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας δύο υδροφόρα οχήματα για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

pyrosbestiki5203.JPG

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στις κατασκηνώσεις στο Γραμματικό. Συνεχίζουν να λειτουργούν, ωστόσο γονείς παιδιών με αναπνευστικά προβλήματα κλήθηκαν να τα παραλάβουν, εξαιτίας των πυκνών καπνών.

Εν τω μεταξύ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί για την ασφάλεια των πολιτών και τη διευκόλυνση στη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων.

Κλειστή η είσοδος του Καπανδριτίου και ο κεντρικός δρόμος του Βαρνάβα προς την παραλία.

pyrosbestiki202.JPG

Απο χθες παραμένει κλειστός ο κόμβος Καπανδριτίου – Μικροχωρίου, και η παραλιακή των Αγίων Αποστόλων στη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Καλάμου, ενώ άνοιξε η διασταύρωση της λεωφόρου Μαρκοπούλου με την Αγίων Αποστόλων.

pyrosbestiki5204.JPG

pyrosbestiki44362.JPG

pyrosbestiki43985.JPG

pyrosbestes44358.JPG