Media News

Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί: Γιατί χώρισαν λίγο πριν από το ...γάμο

Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί: Γιατί χώρισαν λίγο πριν από το ...γάμο
Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί: Το μοντέλο του GNTM και ο Τούρκος ηθοποιός αποφάσισαν να χωρίσουν, έπειτα από τριάμισι χρόνια σχέσης, όπως αποκάλυψε ο Χακί σε τουρκικό Μέσο. Το παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό τους.

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τριάμισι χρόνια σχέσης, όπως είπε ο Τούρκος ηθοποιός στο τουρκικό Μέσο TV100. Ο ίδιος ωστόσο διέψευσε το σενάριο ότι υπήρξε απιστία από την πλευρά του μοντέλου και πρώην παίκτριας του GNTM.

Όπως είπε συγκεκριμένα ο 48χρονος ηθοποιός:

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε».

Ο ίδιος πρόσθεσε:

«Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε δύο χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από τον χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας».

Η Παππά πέρασε την καραντίνα στο πατρικό σπίτι της στην Ηγουμενίτσα, ενώ ο Χακί στο αγρόκτημά του στις ακτές των Δαρδανελίων, μαζί με τον 12χρονο γιο του. Η σχέση τους φαίνεται πως απέτυχε στην εξ αποστάσεως δοκιμασία. Μάλιστα μετά τον χωρισμό ο Χακί διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από τον λογαριασμό του στο Instagram, εκτός από μία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mutlu Yıllar ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burak Hakkı (@burak_hakki) στις