Media News

30 χρόνια «Καλημέρα Ελλάδα»: Η συγκίνηση του Γιώργου Παπαδάκη (βίντεο)

screenshot antenna screenshot antenna
Η εκπομπή βρίσκεται στον αέρα από τις 28 Απριλίου του 1992, δηλαδή διανύει 31η συνεχόμενη χρονιά στην ελληνική τηλεόραση.

Γενέθλια έχει σήμερα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 με τον Γιώργο Παπαδάκη να μην κρύβει την συγκίνησή του, καθώς η εκπομπή βρίσκεται στον αέρα από τις 28 Απριλίου του 1992, δηλαδή διανύει 31η συνεχόμενη χρονιά στην ελληνική τηλεόραση.

Στην έναρξη της εκπομπής της Μεγάλης Τετάρτης, ο Γιώργος Παπαδάκης διάβασε ένα συγκινητικό μήνυμα από τηλεθεάτρια, η οποία έχει γεννηθεί σαν σήμερα και μίλησε για το γεγονός ότι η εκπομπή την έχει συνοδεύσει στα παιδικά της χρόνια, πριν το σχολείο, πριν τη δουλειά ευχόμενη να περάσουν και άλλα χρόνια που θα την συντροφεύουν.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε αναφορά και στους συνεργάτες του που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια αποκαλώντας τους οικογένεια.

Αμέσως μετά προβλήθηκε ένα μικρό βίντεο από παλιές εκπομπές, με καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Νίκο Ξανθόπουλο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη και στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στα πρόσωπα που συνάντησε και εκείνα με τα οποία συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια τονίζοντας ότι χαίρεται για την εικόνα του που άλλαξε με τα χρόνια καθώς χαίρεται με τα χρόνια που παιρνούν και τη σοφία που αφήνουν πίσω.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα