Media News

Snik: Διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)

Snik: Διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)
Οι φήμες των τελευταίων μηνών που έκαναν λόγο για χωρισμό φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Τους τελευταίους μήνες φήμες ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να περνούν κρίση στη σχέση τους αλλά τότε και οι δύο είχαν διαψεύσει πως έχουν χωρίσει. Το μοντέλο μάλιστα μέσα από το Pop Up κάνοντας black χιούμορ ενώ ο Snik μέσα από τα social media.

Ωστόσο, το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες το περιοδικό ΟΚ!, δε μένει μαζί, καθώς η παρουσιάστρια έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι στην Πεντέλη.

«Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό» είπε στο περιοδικό άνθρωπος από το κοινό τους περιβάλλον και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Snik έχει σβήσει όλες τις κοινές του φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το Instagram, κάτι που ενισχύει τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους.

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ακολουθούνται ακόμα στα social media και η παρουσιάστρια διατηρεί ακόμα τις φωτογραφίες με τον γνωστό τράπερ στο προφίλ της. Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο εξακολουθεί να έχει στο λογαριασμό της τις κοινές φωτογραφίες.

{https://youtu.be/0EpZsCM5YkE}